Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij

                                                                                                                                            

Stichting Garantie Reisgelden: Het Andere Reizen, KvK nr. 20120185, is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl.

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

 

Goed verzekerd op reis!

Als je voor korte of langere tijd naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Niet alleen een vakantiereis, maar ook vrijwilligerswerk of een stage in het buitenland zijn belangrijke zaken om goed te verzekeren! Niet alle reisverzekeringen dekken vrijwilligerswerk of stage in het buitenland, en ook kennen zij vaak maar een beperkte reisduur van bijvoorbeeld maximaal 60 dagen aangesloten.

In samenwerking met Europeesche Verzekeringen kunnen wij een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten die volledig op jouw behoeften kan worden afgesloten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, tarieven en polisvoorwaarden. 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2017 Het Andere Reizen