Wij zijn aangesloten bij

Stichting Garantie Reisgelden: Het Andere Reizen, KvK nr. 20120185, is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren op www.sgr.nl.

Binnen de grenzen van de SGR-garantie regeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

Calamiteitenfonds: Het Andere Reizen, KvK nr. 20120185, is aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Je kunt dit controleren op www.calamiteitenfonds.nl.

Stel, je bent zorgeloos op vakantie maar tijdens je reis doet zich op je bestemming een natuurramp voor. Of er breken ernstige onlusten uit. Grote kans dat je reisprogramma wordt aangepast. Of dat je naar een ander hotel wordt gebracht. Soms moet een reis zelfs worden afgebroken en vertrek je eerder naar huis. Dat kost natuurlijk geld. Maar wie betaalt dat?

Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis wordt aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dan zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.

De bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking.

VVKR

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

 

 

Goed verzekerd op reis!

Als je voor korte of langere tijd naar het buitenland gaat, is het belangrijk dat je goed verzekerd bent. Niet alleen een vakantiereis, maar ook vrijwilligerswerk of een stage in het buitenland zijn belangrijke zaken om goed te verzekeren! Niet alle reisverzekeringen dekken vrijwilligerswerk of stage in het buitenland, en ook kennen zij vaak maar een beperkte reisduur van bijvoorbeeld maximaal 60 dagen aangesloten.

In samenwerking met Europeesche Verzekeringen kunnen wij een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten die volledig op jouw behoeften kan worden afgesloten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, tarieven en polisvoorwaarden. 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2023 Het Andere Reizen