Wat zijn reiswensen

Je bent op zoek naar jouw reis! En je hebt waarschijnlijk al nagedacht over een paar dingen:

 

Latijns Amerika, Afrika of Azië?

Vrijwilligerswerk doen, stage lopen in het buitenland, Spaanse lessen volgen of een mooie rondreis maken?

Maar dan….

Vrijwilligerswerk in een kindertehuis, dierenproject of op een schooltje? Misschien een combinatie van vrijwilligerswerk, Spaanse lessen en reizen? Voor een lange tijd wonen en werken tussen de locals of liever een kortere reis maken? Met een groep gezellige leeftijdsgenoten op reis of lekker alleen met je backpack op pad?

Zie je door alle reismogelijkheden het bos even niet meer? Geen probleem, dat gevoel kennen we en begrijpen we maar al te goed. Reizen smaakt altijd naar meer.

Bespreek daarom al je reiswensen met ons en laat ons jou helpen die onvergetelijke droomreis samen te stellen.

Neem eens een kijkje bij ons aanbod per land.

Of bekijk onze vrijwilligersprojecten, Spaanse lessen, excursies bij Tours en Travel en bijzondere reizen bij groepsreizen en individuele reizen.

Alles is mogelijk en kan en mag met elkaar gecombineerd worden.

 

Wanneer je een leuk vrijwilligersproject, Spaanse school, excursie of bijzondere reis hebt gevonden op onze website voeg je deze heel gemakkelijk toe door op de zwarte knop ‘deze reis toevoegen’ onder mijn reiswensen aan de linkerkant te klikken.

Je reiswens wordt in je rugzak gestopt die in de rechterbovenhoek klaarstaat. Je kunt naar hartenlust reiswensen toevoegen en weer uit je rugzak halen als je iets leukers tegenkomt of misschien toch voor een ander continent wilt gaan.

Je rugzak is zo groot als jij hem wilt maken! Ben je tevreden en zit je rugzak vol met reiswensen? Klik dan op je rugzak in bij 'mijn reiswensen' en je complete reis wensenlijst komt tevoorschijn! 

Ga naar de volgende stap, voeg je gewenste startdatum, het aantal dagen of weken en eventuele opmerkingen toe en verstuur je reiswensen naar ons met één klik op je rechtermuisknop.

 

Met al onze kennis en ervaring en natuurlijk onze flinke dosis passie voor reizen gaan wij er even goed voor zitten en maken we, uiteraard geheel vrijblijvend, een passend reisvoorstel voor je!

 

We kénnen de bestemmingen omdat we er zelf zijn geweest. Vaak zelfs meerdere keren. Je wordt altijd te woord gestaan door een ervaren reisexpert, een van ons dus, afhankelijk van de bestemming van je keuze.

Op deze manier kunnen we je altijd het beste advies geven!

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2023 Het Andere Reizen