Vrijwilligerswerk in Sri Lanka

  Kom vrijwilligerswerk doen in Sri Lanka, de parel van de Indische Oceaan. Alle sociale vrijwilligersprojecten die Het Andere Reizen ondersteunt liggen in het Galle aan de kust van Sri Lanka.

  Vanuit Galle ben je in mum van tijd bij de prachtige stranden in het zuiden die je in het weekend op kunt zoeken. Galle is een kleine stad met Nederlandse invloeden en een perfecte plek om een tijdje te verblijven en kennis te maken met de cultuur en de bevolking van Sri Lanka.

  Vrijwilligerswerk en reizen in Sri Lanka

  Relax in een hangmat op een van de tropische stranden, ga op olifanten jeepsafari in het binnenland, bezoek indrukwekkende tempels in de koninklijke steden en drink een kopje thee in de hooglanden. Sri Lanka is het perfécte land om op eigen gelegenheid met een backpack op je rug te ontdekken, voor of na je vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk en reizen gaan goed samen in Sri Lanka. Het is aan te raden om eerst vrijwilligerswerk te gaan doen omdat je tijdens je vrijwilligerswerk het land, de cultuur en de bevolking alvast leert kennen. Na je vrijwilligerswerk kun je de hoogtepunten van Sri Lanka ontdekken en prima op eigen gelegenheid door het land reizen. Sla vooral de indrukwekkende treinreis tussen Ella en Kandy niet over!

  Minke - Bezoek vrijwilligersprojecten + rondreis

  Sri Lanka wordt ook wel de Parel van de Indische Oceaan genoemd. En dat is niet voor niets! Groene theeplantages, tropische stranden, prachtige tempels maar bovenal een bijzonder vriendelijke en gastvrije bevolking. Sri Lanka is echt een pareltje! De vrijwilligersprojecten in Galle zijn stuk voor stuk mooie projecten waar je als vrijwilliger echt een steentje bij kunt dragen en het olifantenproject in het binnenland, wauw wat een geweldig initiatief is dat! Heel bijzonder om zo dicht bij deze unieke dieren te kunnen zijn en tegelijk een handje mee te helpen in een uniek vrijwilligersproject.
   

  Veiligheid in Sri Lanka

  Sri Lanka is een relatief veilig land maar let wel, net als in andere Aziatische landen, goed op je spullen. Vooral op drukke markten, in drukke steden of op stations moet je extra opletten. Bewaar waardevolle spullen altijd in een kluis of afgesloten kamer. Voor de rest is Sri Lanka absoluut geen land waar je je onveilig zult voelen, dat merk je meteen. De vriendelijke en gastvrije bevolking zorgt hier wel voor!

  Meer weten?

  Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in Sri Lanka?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

  © 2019 Het Andere Reizen