Vrijwilligerswerk in Peru

  Wil je graag vrijwilligerswerk doen in Peru? Dat kan! De vrijwilligersprojecten die wij ondersteunen liggen allemaal in Cusco, een hele fijne stad om een tijdje te verblijven.

  In Cusco leer je de lokale cultuur en de taal kennen maar vind je ook de gezelligheid van andere reizigers, studenten en vrijwilligers. Hierdoor kom je gemakkelijk in contact met andere reizigers en door het vrijwilligerswerk en je Spaanse lessen natuurlijk ook met de lokale bevolking.

  De keuze voor een vrijwilligersproject is natuurlijk geheel aan jou. Er zijn veel verschillende vrijwilligersprojecten in Cusco waar de hulp van vrijwilligers erg welkom is.

  Vrijwilligerswerk en reizen in Peru

  Je kunt natuurlijk een mooie rondreis in Peru maken langs alle hoogtepunten van het land. Een combinatie van vrijwilligerswerk en reizen is ook mogelijk! Een vrijwilligersreis is de perfecte manier om de highlights van het land te zien, maar ook om een kijkje te nemen in het dagelijks leven van de locals en een steentje bij te dragen. Dit is een unieke en andere manier van reizen die je dichter bij de bevolking brengt.

  Een 4-daagse trekking naar Machu Picchu, de klassieke Incatrail is de populairste en meest bekende wandeltocht in heel Zuid Amerika en gaat over het beroemde pad van de Inca’s! Als je in Cusco bent, is het bijna vanzelfsprekend om 's werelds bekendste wandelpad te volgen, langs de vroegere handelsroute van de Inca’s.

  De 4-daagse Inca Jungle trail is een mix van fietsen en wandelen naar Machu Picchu en geschikt voor iedereen die avontuurlijk is ingesteld! Dit is niet een alternatieve Inca trail, maar de meest originele en exclusieve ontdekkingstocht naar Machu Picchu. Een unieke manier om in 4 dagen op je eindbestemming Machu Picchu te komen met een combinatie van activiteiten.

  Peru blijft verrassen! Want naast bergen en jungle, heeft Peru ook een prachtige kloof, die nog dieper is dan de Grand Canyon: de Colca Canyon. Een ochtendje condors spotten is natuurlijk fantastisch maar je krijgt tijdens deze tour ook de kans om op plekken te komen waar je alleen te voet kunt komen. De kans is zeer groot is dat je hier de Andescondor kunt bewonderen.

  Vrijwilligersreis Peru - Cusco en de Heilige Vallei

  Maak tijdens deze 3-weekse individuele rondreis kennis met een bijzonder land in een bijzondere combinatie! Volg Spaanse lessen, doe vrijwilligerswerk en maak leuke excursies in Peru! In 3 weken tijd krijg je de gelegenheid om Peru op een andere manier te ervaren dan alleen als toerist. En toch krijg je ook de mooiste plekjes te zien!

  Jongeren groepsreis Peru

  Hola Peru! Ga je mee op onze 3-weekse jongerenreis naar het land van de Inca's? Maak kennis met het unieke en kleurrijke Peru! Tijdens deze jongerenreis dompel je jezelf onder in een bijzondere cultuur en leer je meer over het land, de taal en de interessante bevolking. Natuurlijk ga je met de groep ook actief op stap. Wat dacht je van een jungle tour naar Machu Picchu!

  Ard en Tim - Polikliniek in Peru

  We worden elke dag ergens anders in de kliniek geplaatst, zoals in het laboratorium, bij de dokter of zelfs als tandartsassistent. We mogen ook steeds meer doen dan alleen maar kijken. Het is erg leerzaam en er is genoeg te doen in de kliniek
   

  Britt - jongeren groepsreis Peru

  Bedankt voor de geweldige tijd die ik heb gehad in Peru! Ik heb enorm genoten en heel veel mooie dingen gezien. Alle tours waren goed geregeld en ik heb geen problemen gehad!
   

  Veiligheid in Peru

  Net als veel andere landen in Latijns Amerika komt ook in Peru criminaliteit voor. Maar met een portie gezond verstand en een aantal voorzorgsmaatregelen hoef je je echt geen zorgen te maken. Het is vooral erg belangrijk dat je in Peru niet te koop loopt met dure spullen. Neem alleen het noodzakelijke mee als je op pad gaat en laat je paspoort, bankpassen en belangrijke documenten in je accommodatie. Laat dure spullen zoveel mogelijk thuis, in Peru heb je geen dure sieraden en horloges nodig! Stop geld, bankpassen en waardevolle reisdocumenten in een money belt onder je kleding als je aan het reizen bent. Als je met de lokale bus reist houdt je tas met waardevolle spullen altijd op je schoot en nooit in het bagagevak onder of bovenin de bus. Ga ’s avonds nooit alleen de straat op, zeker niet in donkere afgelegen buitenwijken. Doe dat in groepjes of pak een taxi.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over vrijwilligerswerk en reizen in Peru?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

  © 2019 Het Andere Reizen