Vrijwilligerswerk in Peru

  Wil je graag vrijwilligerswerk doen in Peru? Dat kan! De vrijwilligersprojecten die wij ondersteunen liggen allemaal in Cusco, een hele fijne stad om een tijdje te verblijven.

  In Cusco leer je de lokale cultuur en de taal kennen maar vind je ook de gezelligheid van andere reizigers, studenten en vrijwilligers. Hierdoor kom je gemakkelijk in contact met andere reizigers en door het vrijwilligerswerk en je Spaanse lessen natuurlijk ook met de lokale bevolking.

  De keuze voor een vrijwilligersproject is natuurlijk geheel aan jou. Er zijn veel verschillende vrijwilligersprojecten in Cusco waar de hulp van vrijwilligers erg welkom is.

  Vrijwilligerswerk en reizen in Peru

  Je kunt natuurlijk een mooie rondreis in Peru maken langs alle hoogtepunten van het land. Een combinatie van vrijwilligerswerk en reizen is ook mogelijk! Een vrijwilligersreis is de perfecte manier om de highlights van het land te zien, maar ook om een kijkje te nemen in het dagelijks leven van de locals en een steentje bij te dragen. Dit is een unieke en andere manier van reizen die je dichter bij de bevolking brengt.

  Maak een 3-weekse individuele rondreis door Peru en ervaar dit prachtige land op een andere manier! In 3 weken tijd krijg je de gelegenheid om Peru op een andere manier te ervaren dan alleen als toerist, en toch zie je natuurlijk ook de leukste plekjes. Je volgt Spaanse lessen in Cusco, doet vrijwilligerswerk en mooie excursies.

  Vrijwilligersreis Peru - Cusco en de Heilige Vallei

  Maak tijdens deze 3-weekse individuele rondreis kennis met een bijzonder land in een bijzondere combinatie! Volg Spaanse lessen, doe vrijwilligerswerk en maak leuke excursies in Peru! In 3 weken tijd krijg je de gelegenheid om Peru op een andere manier te ervaren dan alleen als toerist. En toch krijg je ook de mooiste plekjes te zien!

  Het Andere Peru

  Bekijk ons uitgebreide reisaanbod!

  Ard en Tim - Polikliniek in Peru

  We worden elke dag ergens anders in de kliniek geplaatst, zoals in het laboratorium, bij de dokter of zelfs als tandartsassistent. We mogen ook steeds meer doen dan alleen maar kijken. Het is erg leerzaam en er is genoeg te doen in de kliniek
   

  Britt - jongeren groepsreis Peru

  Bedankt voor de geweldige tijd die ik heb gehad in Peru! Ik heb enorm genoten en heel veel mooie dingen gezien. Alle tours waren goed geregeld en ik heb geen problemen gehad!
   

  Veiligheid in Peru

  Net als veel andere landen in Latijns Amerika komt ook in Peru criminaliteit voor. Maar met een portie gezond verstand en een aantal voorzorgsmaatregelen hoef je je echt geen zorgen te maken. Het is vooral erg belangrijk dat je in Peru niet te koop loopt met dure spullen. Neem alleen het noodzakelijke mee als je op pad gaat en laat je paspoort, bankpassen en belangrijke documenten in je accommodatie. Laat dure spullen zoveel mogelijk thuis, in Peru heb je geen dure sieraden en horloges nodig! Stop geld, bankpassen en waardevolle reisdocumenten in een money belt onder je kleding als je aan het reizen bent. Als je met de lokale bus reist houdt je tas met waardevolle spullen altijd op je schoot en nooit in het bagagevak onder of bovenin de bus. Ga ’s avonds nooit alleen de straat op, zeker niet in donkere afgelegen buitenwijken. Doe dat in groepjes of pak een taxi.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over vrijwilligerswerk en reizen in Peru?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

  © 2023 Het Andere Reizen