Vrijwilligerswerk in Malawi

  Wil je graag vrijwilligerswerk doen in een community project in Afrika? Kom naar Malawi!

  Alle sociale vrijwilligersprojecten die door ons worden ondersteund bevinden zich in Mzuzu, vlakbij het prachtige Malawi meer.  

  Vrijwilligerswerk en reizen in Malawi

  Malawi is een van de meest vriendelijke en veilige landen van Afrika en wordt niet voor niks het warme hart van Afrika genoemd. Je kunt hier prima op eigen gelegenheid met je backpack rondreizen voor of na je vrijwilligerswerk in Mzuzu. Als je een tijdje vrijwilligerswerk gaat doen leer je het land, de cultuur en de vriendelijke bevolking alvast kennen en draag je een steentje bij in dit mooie land. Na het vrijwilligerswerk raden we je zeker aan om de prachtige plekken in Malawi te ontdekken waaronder Lake Malawi en Likoni Island. Ook een safari mag niet ontbreken!

  Eva en Lena – Women empowerment en kinderopvang in Malawi

  Malawi is ongelofelijk mooi en de mensen zijn zo vriendelijk! We voelden ons echt gewaardeerd tijdens het vrijwilligerswerk. Het verblijf in het gastgezin was geweldig geregeld en er werd goed voor ons gezorgd!
   

  Camille, Younes en Gilles – Community project in Malawi

  Het is een onvergetelijke ervaring. De projecten zijn zeer interessant en het is verrijkend om te zien hoe de mensen leven. Ook de accommodatie bij Justin is perfect!
   

  Veiligheid in Malawi

  Malawi is een van de veiligste landen in Afrika. In tegenstelling tot veel andere landen in Afrika kun je hier prima op eigen gelegenheid rondreizen en gebruik maken van het lokale vervoer. Malawi is daarnaast wel één van de armste landen in Afrika dus wees extra waakzaam op je waardevolle spullen. Zoals in veel landen in de wereld is het natuurlijk wel belangrijk om ’s avonds niet de straat op te gaan en goed op je spullen te letten om berovingen te voorkomen. Een dure camera staat in Malawi gelijk aan vijf jaarsalarissen en in de ogen van de bevolking ben je als toerist gewoon absurd rijk. Houdt hier rekening mee en je kunt zorgeloos op reis. Ondanks de armoede staat Malawi namelijk ook bekend als het warme hart van Afrika en de bevolking als ontzettend vriendelijk!

  Meer weten?

  Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in Malawi?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

  © 2022 Het Andere Reizen