Vrijwilligerswerk lesgeven buitenland

  Wil je graag lesgeven aan kinderen in het buitenland of ben je op zoek naar een uitdagende stage in het onderwijs?

  Lijkt het je interessant om te zien hoe het eraan toe gaat in het onderwijs in een ontwikkelingsland? Als vrijwilliger kun je op meerdere bestemmingen terecht in het onderwijs. Je kunt leerkrachten assisteren op een basisschool en in het voortgezet onderwijs, maar ook een peuter- of kleuterschool als je graag met jongere kinderen wilt werken. Je ondersteunt de lokale docenten.

  Wij vinden het belangrijk dat lokale leerkrachten altijd eindverantwoordelijk zijn en niet vervangen worden door vrjiwilligers. Vooral bij de Engelse lessen zijn vrijwilligers waardevol. Hier kun je altijd bij helpen. Als je het daarnaast leuk vind om les te geven in andere vakken dan is dit ook mogelijk. Ook is er vaak naschoolse opvang en ben je als vrijwilliger meer dan welkom om te helpen bij naschoolse activiteiten, huiswerkbegeleiding en sport- en spelactiviteiten.

  Wil je graag lesgeven in het speciaal onderwijs aan kinderen met een beperking? Ook dat is mogelijk, mits je natuurlijk over de juiste achtergrond beschikt. Op verschillende bestemmingen werken we samen met vrijwilligersprojecten in het speciaal onderwijs. Of kom vrijwilligerswerk doen op een vrouwenschool en geef les aan vrouwen in Nepal.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in het onderwijs in het buitenland?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Vrijwilligerswerk lesgeven in Colombia

   Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

   © 2023 Het Andere Reizen