Vrijwilligerswerk in het buitenland

Aan je vrijwilligersreis naar het buitenland zijn kosten verbonden. Het Andere Reizen is een sociale onderneming en wij hebben níet als voornaamste doelstelling ‘winst maken’. Hierdoor zijn de kosten die je bij ons betaald voor het vrijwilligerswerk zo laag mogelijk en vaak lager als je gaat vergelijken met andere organisaties. Het grootste gedeelte van de programmakosten is ter dekking van alle gemaakte onkosten.

Je verblijft ter plaatse in prima accommodaties, krijgt goede begeleiding en je kunt altijd terugvallen op een contactpersoon. Ons team in Nederland krijgt een salaris voor de werkzaamheden die gedaan worden, en het werken doen we met veel plezier! Je wordt deskundig en enthousiast geholpen en je merkt dat we uit ervaring spreken waardoor we jouw reis nog zorgvuldiger kunnen voorbereiden.

Bij ons betaal je geen aparte deelnamekosten voor onze werkzaamheden. Deze zijn bij de programmakosten inbegrepen. Alhoewel de kosten per bestemming verschillen kun je er vanuit gaan dat er gemiddeld €200 aan deelnamekosten binnen de programmakosten worden gerekend. Alle overige kosten gaan naar het buitenland ter dekking van jouw verblijf, maaltijden, eventueel vervoer, donaties aan projecten en lokale begeleiding.

De programmakosten verschillen per bestemming en project. Daarnaast zijn er projecten die een extra bijdrage vragen van vrijwilligers, waaronder medische projecten. Op onze website kun je per project bij tarieven zien wat de programmakosten per week zijn, en wat hierbij wel en niet is inbegrepen. 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2022 Het Andere Reizen