Vrijwilligerswerk en reizen in Tanzania

Voor iedereen die niet veel tijd heeft en graag vrijwilligerswerk wil combineren met een rondreis of safari, bieden we de speciale vrijwilligersreizen aan. Je zet je in als vrijwilliger in een project naar keuze en maakt daarna een mooie safari of gaat naar het tropische eiland Zanzibar om je reis in Tanzania af te sluiten. Natuurlijk kun je ook langer vrijwilligerswerk doen en na afloop een leuke tour of safari bijboeken!

Jongeren groepsreis Tanzania

Op zoek naar het echte Afrika? De relaxte Tanzanianen heten je graag welkom in hun bijzondere land. Ervaar het authentieke Tanzania terwijl je als vrijwilliger in een lokaal community project aan de slag gaat. Laat je meeslepen door de ongerepte natuur, spot de Big Five tijdens een safari in ’s werelds mooiste wildparken, én maak kennis met de kleurrijke Masai bevolking. Hakuna Matata!

Vrijwilligersreis Tanzania - Authentiek Tanzania

Pole pole, we zijn in Tanzania! Rustig aan, neem de tijd, want this is Africa! Tijdens deze 2-weekse individuele rondreis ontdek je het authentieke Tanzania. Je gaat in een community project als vrijwilliger aan de slag met kinderen die worden opgevangen door een liefdevolle familie en ook help je mee op een schooltje.

Staat een safari hoog op je verlanglijstje? De noordelijke safari route laat je de mooiste wildparken van Tanzania zien. Via Tarangire ga je naar de Serengeti. En ook wij beamen, het is echt 's werelds mooiste wildlife park. Na je safari door de Serengeti ga je via de bekende Ngorongoro krater terug naar Arusha.

Wil je graag een goede indruk krijgen van een aantal van de mooiste parken van Tanzania maar heb je een beperkt budget? Overweeg dan deze 3-daagse kampeersafari! Heb je weinig tijd en budget maar wil je wel de mooiste parken zien? Dat kan met deze 3 daagse kampeersafari naar Tarangire, Lake Manyara en de Ngorongoro krater!

Het Andere Tanzania

Ontdek het zonnige Zanzibar in 5 dagen! Het tropische Zanzibar heeft voor iedere reiziger wat te bieden. Laat je verleiden door de heerlijke geuren, de mooie kleuren en de relaxte sfeer van het eiland. Van de prachtige azuurblauwe zee tot het indrukwekkende Jozani regenwoud. Van de smalle straten van Stonetown tot de brede witte zandstranden. Ontdek het allemaal zelf!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2022 Het Andere Reizen