Vrijwilligerswerk en reizen in Afrika

Jongeren groepsreis Zuid Afrika

Welkom in pragtig Suid-Afrika! Graag laten we je kennismaken met de regenboog natie tijdens deze 3-weekse indrukwekkende en bijzondere jongerenreis naar Zuid Afrika! Leer Zuid Afrika op een andere manier kennen terwijl je vrijwilligerswerk doet, en maak ondertussen ook kennis met een aantal toeristische hoogtepunten.

Jongeren groepsreis Tanzania

Op zoek naar het echte Afrika? De relaxte Tanzanianen heten je graag welkom in hun bijzondere land. Ervaar het authentieke Tanzania terwijl je als vrijwilliger in een lokaal community project aan de slag gaat. Laat je meeslepen door de ongerepte natuur, spot de Big Five tijdens een safari in ’s werelds mooiste wildparken, én maak kennis met de kleurrijke Masai bevolking. Hakuna Matata!

Vrijwilligersreis Zuid Afrika - van Oost naar West Kaap

Staat Zuid Afrika op je bucket list en zoek je een afwisselende reis? Tijdens deze bijzondere reis doe je vrijwilligerswerk aan de Indische Oceaan en bezoek je het altijd bruisende Kaapstad. Maak een 3-weekse individuele reis Zuid Afrika met vrijwilligerswerk in Port Elizabeth en een tour naar Kaapstad.

Vrijwilligersreis Tanzania - Authentiek Tanzania

Pole pole, we zijn in Tanzania! Rustig aan, neem de tijd, want this is Africa! Tijdens deze 2-weekse individuele rondreis ontdek je het authentieke Tanzania. Je gaat in een community project als vrijwilliger aan de slag met kinderen die worden opgevangen door een liefdevolle familie en ook help je mee op een schooltje.

Staat een safari hoog op je verlanglijstje? De noordelijke safari route laat je de mooiste parken zien die Tanzania in het vat heeft. Via Tarangire ga je naar de Serengeti. En ook wij beamen: het is echt 's werelds mooiste wildlife park. Na je safari door de Serengeti ga je via de bekende Ngorongoro krater terug naar Arusha.

Het Andere Tanzania

Ontdek het zonnige Zanzibar in 5 dagen! Het subtropische Zanzibar heeft voor iedere reiziger wat te bieden. Laat je verleiden door de heerlijke geuren, de mooie kleuren en de relaxte sfeer van het eiland. Van de prachtige azuurblauwe zee tot het indrukwekkende Jozani regenwoud. Van de smalle straten van Stonetown tot de brede witte zandstranden. Ontdek zelf dit prachtige eiland!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2022 Het Andere Reizen