Vrijwilligerswerk en groepsreizen voor jongeren

  Ben je op zoek naar een bijzondere en actieve groepsreis en ben je tussen de 16 en 20 jaar oud? Ga dan mee op avontuur met één van onze jongerenreizen!

  Samen met een groep Nederlandse en Belgische reisfanaten ga je op reis naar een bijzondere bestemming in Afrika, Azië of Zuid Amerika. Je doet unieke ervaringen op en leert de lokale cultuur kennen terwijl je een handje meehelpt in één of meerdere vrijwilligersprojecten. Daarnaast bezoek je uiteraard de hoogtepunten van het land en maak je leuke excursies met de groep.

  Een unieke ervaring en een bijzonder avontuur dat je niet snel vergeet!

  Jongeren groepsreizen in Afrika, Azië en Zuid Amerika

  Jongeren groepsreis Zuid Afrika

  Welkom in pragtig Suid-Afrika! Graag laten we je kennismaken met de regenboog natie tijdens deze 3-weekse indrukwekkende en bijzondere jongerenreis naar Zuid Afrika! Leer Zuid Afrika op een andere manier kennen terwijl je vrijwilligerswerk doet, en maak ondertussen ook kennis met een aantal toeristische hoogtepunten.

  Jongeren groepsreis Nepal

  Ga mee op onze 3-weekse jongerenreis naar Nepal! Een indrukwekkend land met prachtige natuur en vooral een heel kleurrijke bevolking. Tijdens deze 3-weekse jongeren groepsreis naar Nepal krijg je de kans om een tijdje in een heel andere cultuur te wonen en werken. Tijdens deze jongerenreis maak je actief deel uit van het lokale leven.

  Jongeren groepsreis India

  Staat de Taj Mahal hoog op je lijstje? En een trekking in de Himalaya? Ervaar het echte India tijdens deze internationale 3-weekse jongeren groepsreis en ga mee op verkenning! India is een land dat al je zintuigen prikkelt. Prachtige kleuren, indrukwekkende gebouwen, een rijke cultuur. Indrukwekkend is slechts zacht uitgedrukt.

  Jongeren groepsreis Peru

  Hola Peru! Ga je mee op onze 3-weekse jongerenreis naar het land van de Inca's? Maak kennis met het unieke en kleurrijke Peru! Tijdens deze jongerenreis dompel je jezelf onder in een bijzondere cultuur en leer je meer over het land, de taal en de interessante bevolking. Natuurlijk ga je met de groep ook actief op stap. Wat dacht je van een jungle tour naar Machu Picchu!

  Aniek - Jongeren groepsreis Zuid Afrika

  We hebben veel dankbaar werk mogen verrichten, veel lachende kinderen gezien, veel lieve mensen ontmoet en heel veel leuke dingen gedaan. Het was een vakantie die ik niet had willen missen. 
   

  Leanne - Jongeren groepsreis Nepal

  Ik vond onze begeleiding super. Ook vond ik het fijn dat we tijdens de excursies twee begeleiders hadden en dat er ook tijdens het vrijwilligerswerk iemand bij ons was. 
   

  Britt - jongeren groepsreis Peru

  Bedankt voor de geweldige tijd die ik heb gehad in Peru! Ik heb enorm genoten en heel veel mooie dingen gezien. Alle tours waren goed geregeld en ik heb geen problemen gehad!
   

  Meer weten?

  Wil je meer weten over onze jongeren groepsreizen?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

  © 2019 Het Andere Reizen