Vrijwilligerswerk in Colombia

  Wil je een steentje bijdragen in Colombia en vrijwilligerswerk doen? Dat kan in Cartagena en in een community project in Colombia.

  In het noorden van Colombia tussen Cartagena en Santa Marta werken we samen met een prachtige stichting die zich inzet voor de armste bewoners in deze regio. Of je nu voor een vrijwilligersproject in Cartagena kiest, of vrijwilligerswerk gaat doen in het community project in het noorden van Colombia, als vrijwilliger ben je meer dan welkom om een handje mee te helpen. Leer de lokale bevolking kennen en verblijf voor langere tijd in het kleurrijke Colombia. Een ervaring die je nooit meer vergeet!

  Vrijwilligerswerk en reizen in Colombia

  Maak een vrijwilligersreis en doe vrijwilligerswerk, of ga op taalreis en leer Spaans op verschillende locaties. Beide soorten reizen zijn een perfecte manier om (een aantal van) de hoogtepunten van Colombia te zien, maar ook om een kijkje te nemen in het dagelijks leven van de Colombiaanse bevolking en een steentje bij te dragen.

  Vrijwilligersreis Colombia - Caribisch Colombia

  Colombia is hét land om te ontdekken als je op zoek bent naar een kleurrijke en veelzijdige bestemming. Tijdens deze 3-weekse individuele rondreis ontdek je Caribisch Colombia! Je krijgt de kans om vrijwilligerswerk te doen in een klein dorpje niet ver van de kust en aansluitend een reis te maken. Wil je Caribisch Colombia ervaren en daarnaast een steentje bijdragen?

  Spaans in Colombia - Taalreis Colombia

  Maak een 3-weekse taalreis in kleurrijk en veelzijdig Colombia! Rondreizend Spaans leren, dat klinkt toch als de ideale manier om deze prachtige taal onder de knie te krijgen? Ontdek Colombia terwijl je Spaans leert op verschillende toplocaties en oefen je Spaanse skills direct in de praktijk met de vriendelijke lokale bevolking van Colombia.

  Jongeren groepsreis Colombia

  Ben je op zoek naar iets heel anders? Wij zeggen, Colombia! Geloof ons, geen land in Zuid Amerika is zo puur, veelzijdig en kleurrijk. Ervaar de hartelijkheid van de Colombianen. Geniet met al je zintuigen van de kleuren, geuren en zinderende muziek in Cartagena. Kom vrijwilligerswerk doen in één van onze favoriete lokale projecten. Hoe dan ook, dit land laat ónvergetelijke indrukken achter.

  Nicky - Dansproject in Colombia

  Colombia was fantastisch. Ik heb 2 onvergetelijke weken gehad en volgens mij is het niet de vraag óf ik weer naar Colombia ga, maar wanneer. De projectdagen met de kinderen waren geweldig. We hebben veel gedanst en ik heb veel van de kinderen mogen leren. De mensen zijn zo gastvrij, puur en genieten volop van het leven. Ik houd van de muziek die je overal hoort!
   

  Nicolas – Spaans + vrijwilligerswerk in Bogota, Colombia

  Het is alweer een week geleden dat ik vanuit Nederland mijn droomreis ging maken. Pff wat was ik zenuwachtig zeg, maar ik heb het gewoon gedaan. School, vrijwilligerswerk en alles eromheen, wauw wat super vet, ik wil gewoon niet meer terug. Ik heb al besloten om dit volgend jaar weer te doen hoor! En ook het verblijf was echt toppie en ik ben volgend jaar zeker weer welkom.
   

  Veiligheid in Colombia

  Er zijn een aantal gebieden in Colombia waar je als toerist niet moet komen maar over het algemeen is Colombia een veilig land voor reizigers. Helaas kampt Colombia nog heel erg met een slecht imago omdat het land een tijd lang negatief in het nieuws is geweest, maar dit betekent niet dat het land onveilig is om te reizen. Colombia is hard op weg om haar imago te verbeteren en steeds meer reizigers ontdekken de schoonheid van dit prachtige land. De Colombiaanse bevolking is hier alleen maar blij mee en zal je hartelijk en oprecht ontvangen. Ze vinden het alleen maar fijn dat reizigers, ondanks het negatieve imago wat nog steeds aan Colombia kleeft, de moeite nemen om het land te leren kennen. En op de plekken waar het soms nog wel gevaarlijk is kom je als toerist niet.

  Reizen in Colombia is niet gevaarlijker dan reizen in andere landen in Zuid Amerika. Voorbereidingen en maatregelen als op je waardevolle spullen letten en niet in het donker alleen op straat lopen gelden zowel in Colombia als in andere landen in de wereld.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over vrijwilligerswerk en reizen in Colombia?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

  © 2022 Het Andere Reizen