Vrijwilligerswerk buitenland

  Wat leuk dat je plannen hebt om vrijwilligerswerk te doen in het buitenland! Als je vrijwilligerswerk gaat doen in het buitenland kom je op een andere manier in aanraking met de lokale bevolking.

  Op die manier leer je het land van bestemming pas écht kennen. Niet door de ogen van een toerist, maar door de ogen van een local! Wil je deze unieke ervaring meemaken en een steentje bijdragen?

  Axelle - Vrijwilligerswerk in Afrika

  'Jullie zijn een organisatie, anders dan de andere organisaties die we zijn tegengekomen tijdens onze zoektocht. De nadruk ligt echt op het contact met de lokale bevolking, het ondersteunen van duurzame projecten en het bijleren in twee richtingen. Wij hebben veel contact kunnen leggen met mensen in hun omgeving en geleerd van hun gewoontes. Voor ons een van de meest indrukwekkende ervaringen.'
   

  Bestemmingen - Afrika

  Bestemmingen - Zuid Amerika

  Bestemmingen - Azië

  Soorten vrijwilligersprojecten

  Jongeren groepsreizen

  Ben je op zoek naar een bijzondere en actieve groepsreis en tussen de 16 en 20 jaar oud? Ga dan mee op avontuur met één van onze jongerenreizen naar Afrika, Azië of Zuid Amerika! Samen met een groep Nederlandse en Belgische reisfanaten ga je op reis naar een bijzondere bestemming. Je doet unieke ervaringen op en leert de lokale cultuur kennen terwijl je een handje meehelpt in één of meerdere vrijwilligersprojecten.

  Jongeren groepsreis Nepal

  Ga mee op onze 3-weekse jongerenreis naar Nepal! Een indrukwekkend land met prachtige natuur en vooral een heel kleurrijke bevolking. Tijdens deze 3-weekse jongeren groepsreis naar Nepal krijg je de kans om een tijdje in een heel andere cultuur te wonen en werken. Je maakt actief deel uit van het lokale leven.

  Jongeren groepsreis Peru

  Hola Peru! Ga je mee op onze 3-weekse jongerenreis naar het land van de Inca's? Maak kennis met het unieke en kleurrijke Peru! Tijdens deze jongerenreis dompel je jezelf onder in een bijzondere cultuur en leer je meer over het land, de taal en de interessante bevolking. Natuurlijk ga je met de groep ook actief op stap. Wat dacht je van een jungle tour naar Machu Picchu!

  Jongeren groepsreis Zuid Afrika

  Welkom in pragtig Suid-Afrika! Graag laten we je kennismaken met de regenboog natie tijdens deze 3-weekse indrukwekkende en bijzondere jongerenreis! Leer Zuid Afrika op een andere manier kennen terwijl je vrijwilligerswerk doet, en maak ondertussen ook kennis met een aantal toeristische hoogtepunten.

  Jongeren groepsreis India

  Staat de Taj Mahal hoog op je lijstje? En een trekking in de Himalaya? Ervaar het echte India tijdens deze internationale 3-weekse jongeren groepsreis en ga mee op ontdekking! India is een land dat al je zintuigen prikkelt. Prachtige kleuren, indrukwekkende gebouwen, een rijke cultuur. Indrukwekkend is nog zacht uitgedrukt.

  Vrijwilligersreizen

  Een combinatie van vrijwilligerswerk en reizen is een bijzondere manier van reizen waarbij je écht de lokale cultuur en de bevolking leert kennen. Je verblijft doorgaans bij de locals zelf en je draagt een steentje bij aan de lokale bevolking in het land van bestemming. Daarnaast doe je zelf natuurlijk unieke en waardevolle ervaringen op

  Vrijwilligers groepsreis Nepal - Helpen in Het Andere Nepal

  Maak kennis met Het Andere Nepal, ga mee op onze 2-weekse groepsreis en help mee als vrijwilliger om het kinderopvangcentrum op te knappen in het Dhading district! Het doel van de reis is zoveel mogelijk tijd door te brengen met en tussen de lokale bevolking. Mocht je toch nog graag wat toeristische hoogtepunten willen zien, dan kun je de reis uiteraard verlengen naar keuze!

  Vrijwilligers groepsreis Noord India - Magisch Rajasthan

  Ontdek 'Incredible' India tijdens deze 4-weekse groepsreis naar het magische Rajasthan! Deze reis bestaat uit een combinatie van vrijwilligerswerk en excursies met als hoogtepunt natuurlijk een bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal! De reis begint in Jaipur, de hoofdstad van Rajasthan. Deze opmerkelijke roze stad staat bekend om zijn prachtige architectuur.

  Vrijwilligersreis Tanzania - Authentiek Tanzania

  Pole pole, we zijn in Tanzania! Rustig aan, neem de tijd, want this is Africa! Tijdens deze 2-weekse individuele rondreis ontdek je het authentieke Tanzania. Je gaat in een community project als vrijwilliger aan de slag met kinderen die worden opgevangen door een liefdevolle familie en ook help je mee op een schooltje.

  Vrijwilligersreis Peru - Cusco en de Heilige Vallei

  Maak tijdens deze 3-weekse individuele rondreis kennis met een bijzonder land in een bijzondere combinatie! Volg Spaanse lessen, doe vrijwilligerswerk en maak leuke excursies in Peru! In 3 weken tijd krijg je de gelegenheid om Peru op een andere manier te ervaren dan alleen als toerist. En toch krijg je ook de mooiste plekjes te zien!

  Vrijwilligersreis Nepal - Het Andere Nepal

  Wil je graag kennis maken met Het Andere Nepal? Ontdek het leven van alledag in dit prachtige Himalaya land tijdens deze 3-weekse individuele rondreis! Deze reis is een leuke combinatie van vrijwilligerswerk en diverse bezienswaardigheden! Tijdens het vrijwilligerswerk verblijf je bij een lokale gastfamilie in Kathmandu.

  Vrijwilligersreis Colombia - Caribisch Colombia

  Colombia is hét land om te ontdekken als je op zoek bent naar een kleurrijke en veelzijdige bestemming. Tijdens deze 3-weekse individuele rondreis ontdek je Caribisch Colombia! Je krijgt de kans om vrijwilligerswerk te doen in een klein dorpje niet ver van de kust en aansluitend een reis te maken. Wil je Caribisch Colombia ervaren en daarnaast een steentje bijdragen?

  Vrijwilligersreis Galapagos - Eilandhoppen

  Zoek je een reis waarbij je naast een mooie rondreis ook iets terug kan geven aan de locals en de natuur? Combineer een onvergetelijke eilandhop tour op Galapagos eilanden met het meehelpen in een bijzonder sociaal - of natuurproject op deze unieke bestemming! Ontmoetingen met unieke dieren zijn ongetwijfeld onderdeel van het programma.

  Vrijwilligersreis Zuid Afrika - van Oost naar West Kaap

  Staat Zuid Afrika op je bucket list en zoek je een afwisselende reis? Tijdens deze bijzondere 3-weekse reis doe je 2 weken vrijwilligerswerk naar keuze aan de Indische Oceaan. Daarna bezoek je het altijd bruisende Kaapstad, waar verschillende excursies op het programma staan. Tijdens deze reis leer je het échte Zuid Afrika en zijn kleurrijke bevolking kennen!

  Vrijwilligersreis Sri Lanka - Olifanten en tropische stranden

  Maak een 3-weekse individuele rondreis door dit prachtige land, waar groene theeplantages, tropische stranden en vooral een bijzonder vriendelijke bevolking je welkom heten. Ayubowan! Tijdens deze reis ga je een week vrijwilligerswerk doen in het geweldige olifanten project. Daarna reis je verder naar koningsstad Kandy waar je op de beroemde blauwe trein stapt...

  Vrijwilligersreis Peru - Ontdek Peru

  Maak een 3-weekse individuele rondreis door Peru en ervaar dit prachtige land op een andere manier! Je krijgt de gelegenheid om het prachtige Peru op een andere manier te ervaren dan alleen als toerist. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je ook de highlights te zien krijgt. Een bezoek aan Machu Picchu en het Titicacameer zijn echte must-sees!

  Meer weten?

  Wil je meer weten over vrijwilligerswerk (en reizen) in het buitenland?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

  © 2019 Het Andere Reizen