Vrijwilligersreizen

Een combinatie van vrijwilligerswerk en reizen is een bijzondere manier van reizen waarbij je écht de lokale cultuur en de bevolking leert kennen. Je verblijft doorgaans bij de locals zelf en je draagt een steentje bij aan de lokale bevolking in het land van bestemming. Daarnaast doe je zelf natuurlijk unieke en waardevolle ervaringen op

Vrijwilligers groepsreis Nepal - Helpen in Het Andere Nepal

Maak kennis met Het Andere Nepal, ga mee op onze 2-weekse groepsreis en help mee als vrijwilliger om het kinderopvangcentrum op te knappen in het Dhading district! Het doel van de reis is zoveel mogelijk tijd door te brengen met en tussen de lokale bevolking. Mocht je toch nog graag wat toeristische hoogtepunten willen zien, dan kun je de reis uiteraard verlengen naar keuze!

Vrijwilligers groepsreis Noord India - Magisch Rajasthan

Ontdek 'Incredible' India tijdens deze 4-weekse groepsreis naar het magische Rajasthan! Deze reis bestaat uit een combinatie van vrijwilligerswerk en excursies met als hoogtepunt natuurlijk een bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal! De reis begint in Jaipur, de hoofdstad van Rajasthan. Deze opmerkelijke roze stad staat bekend om zijn prachtige architectuur.

Vrijwilligersreis Tanzania - Authentiek Tanzania

Pole pole, we zijn in Tanzania! Rustig aan, neem de tijd, want this is Africa! Tijdens deze 2-weekse individuele rondreis ontdek je het authentieke Tanzania. Je gaat in een community project als vrijwilliger aan de slag met kinderen die worden opgevangen door een liefdevolle familie en ook help je mee op een schooltje.

Vrijwilligersreis Peru - Cusco en de Heilige Vallei

Maak tijdens deze 3-weekse individuele rondreis kennis met een bijzonder land in een bijzondere combinatie! Volg Spaanse lessen, doe vrijwilligerswerk en maak leuke excursies in Peru! In 3 weken tijd krijg je de gelegenheid om Peru op een andere manier te ervaren dan alleen als toerist. En toch krijg je ook de mooiste plekjes te zien!

Vrijwilligersreis Nepal - Het Andere Nepal

Wil je graag kennis maken met Het Andere Nepal? Ontdek het leven van alledag in dit prachtige Himalaya land tijdens deze 3-weekse individuele rondreis! Deze reis is een leuke combinatie van vrijwilligerswerk en diverse bezienswaardigheden! Tijdens het vrijwilligerswerk verblijf je bij een lokale gastfamilie in Kathmandu.

Vrijwilligersreis Colombia - Caribisch Colombia

Colombia is hét land om te ontdekken als je op zoek bent naar een kleurrijke en veelzijdige bestemming. Tijdens deze 3-weekse individuele rondreis ontdek je Caribisch Colombia! Je krijgt de kans om vrijwilligerswerk te doen in een klein dorpje niet ver van de kust en aansluitend een reis te maken. Wil je Caribisch Colombia ervaren en daarnaast een steentje bijdragen?

Vrijwilligersreis Galapagos - Eilandhoppen

Zoek je een reis waarbij je naast een mooie rondreis ook iets terug kan geven aan de locals en de natuur? Combineer een onvergetelijke eilandhop tour op Galapagos eilanden met het meehelpen in een bijzonder sociaal - of natuurproject op deze unieke bestemming! Ontmoetingen met unieke dieren zijn ongetwijfeld onderdeel van het programma.

Vrijwilligersreis Zuid Afrika - van Oost naar West Kaap

Staat Zuid Afrika op je bucket list en zoek je een afwisselende reis? Tijdens deze bijzondere 3-weekse reis doe je 2 weken vrijwilligerswerk naar keuze aan de Indische Oceaan. Daarna bezoek je het altijd bruisende Kaapstad, waar verschillende excursies op het programma staan. Tijdens deze reis leer je het échte Zuid Afrika en zijn kleurrijke bevolking kennen!

Vrijwilligersreis Sri Lanka - Olifanten en tropische stranden

Maak een 3-weekse individuele rondreis door dit prachtige land, waar groene theeplantages, tropische stranden en vooral een bijzonder vriendelijke bevolking je welkom heten. Ayubowan! Tijdens deze reis ga je een week vrijwilligerswerk doen in het geweldige olifanten project. Daarna reis je verder naar koningsstad Kandy waar je op de beroemde blauwe trein stapt...

Vrijwilligersreis Peru - Ontdek Peru

Maak een 3-weekse individuele rondreis door Peru en ervaar dit prachtige land op een andere manier! Je krijgt de gelegenheid om het prachtige Peru op een andere manier te ervaren dan alleen als toerist. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je ook de highlights te zien krijgt. Een bezoek aan Machu Picchu en het Titicacameer zijn echte must-sees!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2019 Het Andere Reizen