Toerisme, Marketing en Communicatie - Peru

Cusco, het toeristische hart van Peru is de perfecte stad in Peru voor je opleiding Toerisme, Marketing of Communicatie!

Stage Toerisme, Marketing en Communicatie in Peru

Cusco is een prachtige historische stad in Peru die al jaren veel toeristen trekt, maar ook studenten en vrijwilligers om Spaans te leren en vrijwilligerswerk te doen. Op elke straathoek zie je de rijke geschiedenis van de stad terug in de prachtige Inca bouwwerken en de Spaans koloniale architectuur.

Stage Toerisme, Marketing en Communicatie in Peru

Cusco biedt voor iedereen wat wils. Je kunt er heerlijk rondlopen en van de cultuur genieten, salsa leren dansen in een van de vele danscafés, en natuurlijk deelnemen aan de wereldbekende Incatrail die je naar het wereldwonder Machu Picchu brengt.

 

Talenschool en vrijwilligerscoördinatie

Voor onze lokale partnerorganisatie, een talenschool die daarnaast ook een gedeelte vrijwilligerscoördinatie doet, zijn wij op zoek naar enthousiaste, zelfstandige vrijwilligers of stagiaires.

Als vrijwilliger of stagiair werk je voor een school die zich voornamelijk op Spaanse lessen, activiteiten rondom de lessen en vrijwilligerswerk richt.

 

Onderzoek, marketing en communicatie

Enkele voorbeelden van werkzaamheden zijn het bijhouden van de website en social media, onderzoek doen naar het opzetten van online Spaanse lessen, het organiseren van buitenschoolse activiteiten, het bewerken van foto’s en video’s en het ontwikkelen van promotiemateriaal zoals flyers en brochures. Als stagiair of vrijwilliger kun je verschillende taken krijgen om zo een brede ervaring op te doen.

Er wordt van je verwacht dat je je als teamspeler opstelt en het belangrijk dat je het interessant vind om met veel verschillende mensen te werken. De bezoekers van de talenschool komen uit verschillende landen en hebben allemaal een andere culturele achtergrond.

 

Wat kun je doen als vrijwilliger bij onze partnerorganisatie in Peru?

 • de website en social media bijhouden
 • onderzoek doen naar het opzetten van Spaanse lessen
 • buitenschoolse activiteiten organiseren
 • studenten en vrijwilligers informeren en begeleiden
 • foto’s en video’s maken en bewerken voor promotie
 • promotiemateriaal ontwikkelen als flyers en brochures

 

Goed om te weten:

 • Je taken hangen af van je kennisniveau, specialisatie en niveau Spaans.
 • Je werkt van maandag t/m vrijdag in overleg met het project.
 • Basiskennis van de Spaanse taal is noodzakelijk.
 • Vooraf en tijdens het vrijwilligerswerk kun je Spaanse taallessen volgen in Cusco.
 • De eigenaar van de talenschool woont deels in België en deels in Peru en zal niet altijd aanwezig zijn.
 • De begeleiding zal hoofdzakelijk gedaan worden door de lokale medewerkers.
 • Heb je een opleiding in toerisme, marketing, communicatie of een andere gerelateerde opleiding waarmee je iets bij kunt dragen aan dit project? Dan ben jij van harte welkom om mee te helpen in dit project. Ook geschikt als stage!
 • Het Andere Reizen bezoekt de projecten regelmatig en alhoewel wij proberen de situatie zo goed mogelijk weer te geven, kan het zijn dat de actuele situatie in sommige situaties afwijkt van de beschrijving op onze website.

 

 

Het Andere Reizen

Tel: 0597 - 43 14 30
Stuur ons een e-mail

Vragen of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

We zijn ook beschikbaar via ons contactformulier

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2021 Het Andere Reizen