Speciaal onderwijs en fysiotherapie - Nepal

Accommodatie

Je verblijft in het vriendelijke Nederlands - Nepalese gastgezin van onze lokale coördinatoren. Nepalese gezinnen zijn groot, omdat er vaak ook andere familieleden in hetzelfde huis wonen.

Ook worden er in het gezin regelmatig kinderen opgevangen uit plattelandsgebieden buiten Kathmandu. Kinderen die bijvoorbeeld voor hoger onderwijs naar Kathmandu komen of kinderen met special needs, zoals dove kinderen.

Je slaapt in een apart gedeelte in het appartement, samen met andere vrijwilligers. Hierdoor heb je voldoende privacy. Je krijgt 2 maaltijden per dag, die overwegend typisch Nepalees zijn, af en toe aangevuld met een westers ontbijt.

Kathmandu

Het gezin woont in een prettige wijk in Kathmandu, op loopafstand van de gezellige wijk Thamel waar je diverse leuke eettentjes treft.

Het lokale leven in Nepal

Alhoewel het gastgezin over elektriciteit beschikt, is  dit geen vanzelfsprekendheid in Nepal. Het land wordt dagelijks geconfronteerd met zogenaamde power cuts, wat betekent dat er tijdelijk geen stroom is. Meestal wordt dit opgevangen met een generator. 

 

 

Het Andere Reizen

Tel: 0597 - 43 14 30
Stuur ons een e-mail

Vragen of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

We zijn ook beschikbaar via ons contactformulier

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2023 Het Andere Reizen