Spaans in Quito - Ecuador

Leer Spaans in Quito! Gezellige cafeetjes, marktjes en bovenal een schat aan cultuur typeren de hoofdstad van Ecuador.

Spaans leren in Quito - Ecuador

In Quito huisvest in een koloniaal gebouw in een hippe wijk een leuke, gezellige Spaanse talenschool. Het verrassende Quito is een perfecte uitvalsbasis om Spaans te leren. Modern en historisch gaan hier hand in hand.

Bovendien zit je in no time op diverse bezienswaardige plekken.

Spaans leren in Quito

Ecuador is een klein land met een groot aanbod aan toeristische activiteiten. Een goede keuze om hier een tijdje te verblijven want je zult in de gelegenheid zijn om veel te zien!

De Spaanse lessen in Quito worden gegeven in een sfeervolle omgeving: een grote open ruimte waar een relaxte sfeer hangt. Door de unieke lesstijl ga je in je eigen tempo en op verschillende manieren kennis maken met de Spaanse taal.

 

De lessen worden in groepsverband of individueel gegeven. De groepslessen beginnen altijd op maandag. Mocht je al een woordje Spaans spreken dan is het zeker mogelijk om in te stromen in een groep op je eigen niveau. Ook kun je tegen een kleine toeslag individuele lessen volgen. De lessen worden dan volledig op jouw niveau en wensen afgestemd. De school behandeld bepaalde thema’s tijdens de lessen zodat je een zo volledig mogelijk beeld van Ecuador krijgt. Voorbeelden zijn de politiek, geschiedenis, cultuur en ecologie. Door de verschillende academische achtergronden van de leraren krijg je een zeer gevarieerd aanbod aan thema’s. Ook wordt er tijdens de lessen veel gebruik gemaakt van verschillende materialen als professionele teksten, Spaanse films en taaltrainingen om je uitspraak te oefenen.

De lessen zijn van maandag tot en met vrijdag in de ochtend van 09.00 tot 13.00 of in de middag van 14.00 tot 18.00 inclusief pauzes. Naast grammaticale vaardigheden krijg je ook les in de praktijk. De leraar neemt je mee naar een museum of markt zodat je ook de kans krijgt om dagelijkse situaties buiten het klaslokaal te oefenen.

 

Regelmatig organiseert de school activiteiten en excursies voor studenten. Gezellige dansavonden, kooklessen of gezellig met de studenten en docenten uit eten. In de weekenden organiseert de school leuke uitstapjes in de omgeving van Quito.

 

 

Koloniaal Quito

Sandra volgde een aantal weken Spaanse lessen in Quito.

Ben je benieuwd naar de prachtige hoofdstad van Ecuador?

Bekijk de video!

Het Andere Reizen

Tel: 0597 - 43 14 30
Stuur ons een e-mail

Vragen of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

We zijn ook beschikbaar via ons contactformulier

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2022 Het Andere Reizen