Spaans in Medellin - Colombia

Medellin, de stad waar het altijd lente is! Waar de Spaanse taal helder en duidelijk is en de bevolking vriendelijk en altijd behulpzaam.

Spaans leren in Medellin - Colombia

Je verblijft in een hippe wijk met leuke restaurantjes waar je ideaal met het moderne openbaar vervoer van A naar B kunt reizen. Kortom, de perfecte stad om Spaans te leren!

Spaans leren in Medellin

Je kunt het je bijna niet voorstellen dat Medellín zo’n beruchte geschiedenis kent als je door deze moderne en culturele stad loopt. In de afgelopen 20 jaar is deze stad getransformeerd tot een bruisende metropool.

Omringd door schilderachtige bergen in een perfecte ligging, heb je hier geen last van kou of hitte, het is hier altijd heerlijk weer!

 

De school ligt in de moderne wijk El Poblado, waar je op elke hoek van de straat een leuk restaurant of café tegenkomt. Er hangt een gezellige sfeer en vanaf woensdag tot zaterdag kun je hier prima een avondje stappen! De school en het studentenhuis ligt op ongeveer 15 minuten lopen in een erg veilige buurt (er wonen hier veel expats!) waar je op je gemak je Spaanse taal kunt verbeteren. Ook is er op loopafstand een supermarkt, een bioscoop, twee shoppingmalls en zijn er zelfs drie sportscholen te vinden! 

De Spaanse lessen zijn van maandag tot en met vrijdag in de ochtend van 08.00 tot 12.00 uur. De groepen bestaan uit maximaal 8 studenten wat een groot voordeel is voor het leren van de taal. Voordat je begint met de Spaanse lessen maak je een test om je niveau te bepalen zodat je in een groep aan de slag gaat die het beste bij jouw niveau past.

 

Naast de lessen zijn er uiteraard veel activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Dit verschilt per week en voor sommige activiteiten betaal je een kleine bijdrage. De school besteedt veel aandacht hieraan, zodat je naast je Spaanse lessen zoveel mogelijk leuke dingen doet en ziet! Zo kun je elke week in ieder geval meedoen met een dansles of kookles!

 

 

Altijd lente in Medellin

Sandra en Esther bezochten Medellin tijdens hun rondreis door Colombia.

Ben je benieuwd naar de stad van de eeuwige lente?

Bekijk de video!

Het Andere Reizen

Tel: 0597 - 43 14 30
Stuur ons een e-mail

Vragen of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

We zijn ook beschikbaar via ons contactformulier

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2023 Het Andere Reizen