Natuurproject op de Galapagos eilanden

Accommodatie

Tijdens het vrijwilligerswerk verblijf je in het sfeervolle hostel van een lokale familie in het enige dorp van San Cristobal, Puerto Baquerizo Moreno. Er is een keuken waar je de mogelijkheid hebt om zelf je maaltijden te bereiden. Je deelt de kamer met anderen, maar tegen een meerprijs en indien beschikbaar is het ook mogelijk om in een privé kamer te verblijven. Alle kamers hebben een eigen badkamer.

Het strand vol met zeeleeuwen ligt op steenworp afstand van de accommodatie. Er is wifi in het hostel en als je graag je kleren wilt wassen kan dit bij een wasserette in het dorp.

De afstand naar het project maar 5 minuten lopen. Vanaf je verblijf hoor je ’s ochtends al de schoolbel gaan en begint de ochtendtoespraak van de directeur.

Het lokale leven op de Galapagos eilanden

Houd er rekening mee dat de Galapagos eilanden regelmatig kampen met waterschaarste en gebrek aan elektriciteit. Kijk er niet gek van op als er een avond geen stroom is of dat het internet niet altijd werkt. De internetverbinding is erg langzaam en grote bestanden, zoals video’s of foto’s versturen op afstand is vaak niet mogelijk.

Even wennen, maar onderdeel van la vida op de Galapagos eilanden!

 

 

Het Andere Reizen

Tel: 0597 - 43 14 30
Stuur ons een e-mail

Vragen of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

We zijn ook beschikbaar via ons contactformulier

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2023 Het Andere Reizen