Medische klinieken - Zanzibar / Tanzania

Accommodatie

In een prima buitenwijk van de hoofdstad Stonetown woon je bij een vriendelijk gastgezin of in een huis voor meerdere vrijwilligers. Je beschikt over een eigen of gedeelde slaapkamer en deelt de overige faciliteiten met de andere bewoners. In drukkere periodes werken we ook met een vrijwilligershuis. Hier kunnen meerdere vrijwilligers tegelijk verblijven. 

Je verblijft op basis van logies en kunt zelf je maaltijden maken in de keuken. 

Stonetown

Stonetown is een prettig stadje met veel bedrijvigheid. 's Avonds kun je bij de Forodhani Gardens genieten van de typische gerechten die lokale bewoners maken op keurig uitgestalde barebecues. Stonetown beschikt ook over een klein stadsstrand waar je een frisse duik kunt nemen, maar ga vooral in je vrije weekenden naar de mooiste stranden in het noorden of aan de oostkust.

Het lokale leven op Zanzibar

Houd er rekening mee dat Tanzania een ontwikkelingsland is dat vaak kampt met waterschaarste en gebrek aan elektriciteit. Kijk er niet gek van op als er een avond geen stroom is of dat het internet niet altijd werkt. Elke dag zijn er zogenaamde powercuts waardoor men een periode zonder stroom zit.

Even wennen, maar part of life op Zanzibar!

 

 

Het Andere Reizen

Tel: 0597 - 43 14 30
Stuur ons een e-mail

Vragen of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

We zijn ook beschikbaar via ons contactformulier

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2023 Het Andere Reizen