Dansproject - Colombia

Accommodatie

Net buiten het plaatsje Galapa ligt het kleine dorpje Paluato. Hier verblijf je op de prachtige finca van onze Nederlands – Colombiaanse contactpersonen. De finca is ruim opgezet en beschikt over een apart slaapgedeelte en eetruimtes. Omdat het leven in Colombia zich vooral buiten afspeelt, zijn de ruimtes zo ingericht dat je altijd in een open ruimte zit.

De slaapkamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen. Tegen een meerprijs kun je een eigen kamer boeken. Het toilet en de douche zijn gedeeld. Tijdens je verblijf zijn 3 maaltijden per dag inbegrepen.

Het lokale leven in Paluato

Dit deel van Colombia is nog volop in ontwikkeling wat betekent dat er soms sprake is van waterschaarste. Kijk er niet gek van op als er een dag geen of beperkt water is. Daarom vragen we iedereen om zo zorgvuldig mogelijk met water om te gaan.

Er is geen wifi op de finca of in Paluato. Als je gebruik wilt maken van wifi of internetfaciliteiten kan dat in het nabijgelegen Galapa.

In Paluato zijn buiten een dorpswinkel geen andere faciliteiten.

Galapa

Het plaatsje Galapa ligt op ongeveer een kwartiertje per riksja of motortaxi vanaf de finca. De dagelijkse reiskosten vanaf de finca naar Galapa betaal je direct aan de chauffeur.
Galapa is een gemoedelijk, typisch Colombiaans plaatsje waar je gezellig een hapje kunt eten, kunt rondwandelen, een fruitsapje kopen bij ons favoriete tentje of wat inkopen kunt doen.

Goed om te weten:

  • beddengoed wordt verzorgd, handdoeken dien je even zelf mee te brengen
  • de toiletten en douche zijn gedeeld
  • mocht je een eigen kamer willen dan is dit mogelijk tegen een meerprijs
  • er is geen wifi aanwezig

Het Andere Reizen

Tel: 0597 - 43 14 30
Stuur ons een e-mail

Vragen of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

We zijn ook beschikbaar via ons contactformulier

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2023 Het Andere Reizen