Big 5 wildlife en community project - Zuid Afrika

Accommodatie

Tijdens het vrijwilligerswerk woon je samen met andere vrijwilligers in een prettig vrijwilligershuis vlakbij het dorpje Paterson, net buiten het natuurreservaat. De game ranger die de vrijwilligers begeleidt, woont in het huis ernaast. Zo is er altijd iemand aanwezig voor vragen of bijzonderheden.

De game ranger vertelt daarnaast graag met enthousiasme over wildlife van groot tot klein en andere weetjes over het bushleven. Het is de perfecte manier om zelf ook meer te leren over natuurbehoud en alles wat daarmee gepaard gaat!

Het vrijwilligershuis bestaat uit een aantal gedeelde slaapkamers en meerdere badkamers. Daarnaast is er een gezamenlijke woon- en eetkamer met satelliet tv en een gedeelde keuken. De keuken is ruim en volledig uitgerust. Wifi is aanwezig.

Rondom het huis ligt een grote tuin met een klein zwembad ter verkoeling. De tuin heeft een heerlijk terras met natuurlijk de traditionele braai (barbecue). Op loopafstand van het huis is een café en enkele winkeltjes.

Tijdens je verblijf in het Big 5 Wildlife project zijn alle maaltijden en ook koffie, thee en fruit inbegrepen. Vrijwilligers koken ’s avonds gezamenlijk. Voor het ontbijt en de lunch zorg je zelf met de aanwezige ingrediënten. Mocht je speciale dieetwensen hebben of vegetarisch eten, geef dit dan bij boeking aan ons door!

Eén keer per week wordt je kleding gewassen door de hulp in huis.

 

 

Het Andere Reizen

Tel: 0597 - 43 14 30
Stuur ons een e-mail

Vragen of nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

We zijn ook beschikbaar via ons contactformulier

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2020 Het Andere Reizen