Joyce - olifanten project

Mijn tijd in Sri Lanka was in een woord geweldig! Ik heb het echt enorm naar mijn zin gehad! Ik voelde me al snel welkom in het project. De coördinatoren zijn echt heel erg vriendelijk en behulpzaam en zonder hen zou deze ervaring niet hetzelfde zijn geweest.

Nadat mijn eerste echte werkdag erop zat, herinner ik mij nog dat ik blaren op mijn handen had van het werk, ik was verbrand en compleet uitgeput, maar het werk gaf mij zoveel voldoening dat het voor mij niet uitmaakte! Wat ik prachtig vond is dat je een 'eigen' olifant toegewezen kreeg, op deze manier bouw je echt een band op met zowel de olifant en de mahout (olifantenverzorger).

Ik vond het zo leuk, dat ik niet de originele 4 weken ben gebleven, maar de 2 weken die ik zou gaan reizen in Sri Lanka heb opgegeven en bij het project ben gebleven. In de weekenden waren we vrij dus ik had al redelijk wat stadjes bezocht die ik tijdens mijn reis wilde zien. Ook nadat mijn 6 weken bij het project voorbij waren wilde ik niet weg, maar helaas had ik al een vlucht naar huis geboekt (en maar beter ook denk ik). 

Bij mijn afscheid hebben de coördinatoren mij op het hart gedrukt dat ik zeker moet terugkomen en dit ben ik ook van plan. Al was het een droom van mij om met olifanten te werken, ik had niet durven dromen dat het zó leuk zou zijn. Ik kan uren vertellen over mijn ervaring en hoe bijzonder ik het vond, maar ik zal het gevoel nooit kunnen omschrijven.  

Ik wil jullie als organisatie heel erg bedanken voor alle hulp en ook de betrokkenheid!

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2023 Het Andere Reizen