Groepsreizen in Afrika, Azië en Zuid Amerika

  Reizen om te reizen, reizen om te ontmoeten, reizen om te voelen!

  Wil je graag een bijzondere rondreis maken in groepsverband? Dat kan via Het Andere Reizen! Ga samen met een groep leeftijdsgenoten mee met één van onze bijzondere groepsreizen voor jongeren en 50plussers of kies voor een van onze algemene groepsreizen. Onze reizen zijn zorgvuldig samengesteld.

  Bestemmingen - Afrika

  Bestemmingen - Azië

  Bestemmingen - Zuid Amerika

  Jongeren groepsreizen

  Elke zomer biedt Het Andere Reizen verschillende leuke en uitdagende jongeren groepsreizen aan. Dit jaar gaan we naar Peru, Nepal, Sri Lanka, India, Tanzania en Zuid Afrika! Tijdens deze reizen combineer je vrijwilligerswerk en een rondreis met prachtige excursies.

  Jongeren groepsreis Zuid Afrika

  Welkom in pragtig Suid-Afrika! Graag laten we je kennismaken met de regenboog natie tijdens deze 3-weekse indrukwekkende en bijzondere jongerenreis naar Zuid Afrika! Leer Zuid Afrika op een andere manier kennen terwijl je vrijwilligerswerk doet, en maak ondertussen ook kennis met een aantal toeristische hoogtepunten.

  Jongeren groepsreis Nepal

  Ga mee op onze 3-weekse jongerenreis naar Nepal! Een indrukwekkend land met prachtige natuur en vooral een heel kleurrijke bevolking. Tijdens deze 3-weekse jongeren groepsreis naar Nepal krijg je de kans om een tijdje in een heel andere cultuur te wonen en werken. Tijdens deze jongerenreis maak je actief deel uit van het lokale leven.

  Jongeren groepsreis India

  Staat de Taj Mahal hoog op je lijstje? En een trekking in de Himalaya? Ervaar het echte India tijdens deze internationale 3-weekse jongeren groepsreis en ga mee op verkenning! India is een land dat al je zintuigen prikkelt. Prachtige kleuren, indrukwekkende gebouwen, een rijke cultuur. Indrukwekkend is slechts zacht uitgedrukt.

  Jongeren groepsreis Peru

  Hola Peru! Ga je mee op onze 3-weekse jongerenreis naar het land van de Inca's? Maak kennis met het unieke en kleurrijke Peru! Tijdens deze jongerenreis dompel je jezelf onder in een bijzondere cultuur en leer je meer over het land, de taal en de interessante bevolking. Natuurlijk ga je met de groep ook actief op stap. Wat dacht je van een jungle tour naar Machu Picchu!

  Meer weten?

  Ben je er nog niet helemaal uit of zie je door alle reismogelijkheden het bos niet meer?

  Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer inspiratie of ideeën!

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

  © 2019 Het Andere Reizen