India

India

India, een land met een fascinerende bevolking en een enorme diversiteit in culturele en natuurlijke rijkdommen. Ontdek de geuren van de kruiden, de kleuren van de sari’s en de sfeer van de lokale marktjes!

Het landschap in India varieert van het Himalaya gebergte in het uiterste Noorden, de Thar woestijn in het Noordwesten, tot de prachtige stranden, bossen, lagunes en meren in het zuiden.

Hoogtepunten van een bezoek aan India zijn natuurlijk de wereldberoemde Taj Mahal, de heilige stad Varanasi en de roze stad Jaipur. Maar ook de vele tempelsteden, de tropische stranden en de prachtige backwaters in het zuiden zijn zeker de moeite waard.

Doe vrijwilligerswerk in het zuiden van India of waan je in de mysterie van de Maharadja’s in het sprookjesachtige Rajasthan met zijn vele forten en paleizen in het noorden.

✔ vrijwilligerswerk vanaf 16 jaar

✔ je kunt dagelijks beginnen het gehele jaar door

✔ keuze uit sociaal, medisch of educatief vrijwilligerswerk

✔ ook mogelijk als stage / minor

✔ liever niet alleen? kijk bij onze jongerenreizen  of groepsreizen

 

Het Andere Reizen scoort 100% op de Transparantie INDEX van Volunteer CORRECT (2017)

 

Vrijwilligerswerk in India

Stage in India

 

Voor een reis naar India is het verplicht om een visum aan te vragen. Dit kun je gemakkelijk regelen via: https://visumbuitenland.nl/india

Wanneer je voor vrijwilligerswerk of stage naar India gaat heb je een business visum nodig. Deze dien je persoonlijk aan te vragen via de ambassade en enkele documenten die je hiervoor nodig hebt ontvang je van ons.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

© 2023 Het Andere Reizen