Backpacken en reizen in Afrika

  Laat je betoveren door de magische aantrekkingskracht van Afrika. Ben je op zoek naar avontuur met inhoud?

  Wil je graag meer leren over de wilde dieren in Afrika of wil je net dat beetje extra betekenen voor kinderen in een township? Kies dan voor Afrika. Ga op safari op zoek naar de Big 5, maak een schitterende kampeerrondreis, relax op poeder witte stranden of bezoek bruisend Kaapstad. Je proeft het, je ruikt het, je hoort het en je voelt het. Afrika ervaar je met al je zintuigen!

  Tours in Afrika

  Rondje Kaapstad - Zuid Afrika

  Hip, sfeervol en bomvol geschiedenis: welkom in Kaapstad! Deze stad is met stip dé leukste stad van Afrika. Gezellige eettentjes, de Tafelberg die trots over de stad waakt en vergeet vooral niet Kaap de Goede Hoop, het meest zuidwestelijke punt van Afrika. Daar wil je toch gestaan hebben? Speciaal voor de liefhebbers hebben wij een 4-daags Rondje Kaap pakket samengesteld.

  Ontdek Zanzibar - Zanzibar / Tanzania

  Ontdek het zonnige Zanzibar in 5 dagen! Het subtropische Zanzibar heeft voor iedere reiziger wat te bieden. Laat je verleiden door de heerlijke geuren, de mooie kleuren en de relaxte sfeer van het eiland. Van de prachtige azuurblauwe zee tot het indrukwekkende Jozani regenwoud. Van de smalle straten van Stonetown tot de brede witte zandstranden. Ontdek zelf dit prachtige eiland!

  Garden Route - Zuid Afrika

  Tijdens één van de bekendste routes van Zuid Afrika, de Garden Route, ontdek je dat Zuid Afrika een enorme variatie in natuur en activiteiten te bieden heeft. Ontdek de prachtige natuur met regenwouden, kleurrijke lagunes en uitgestrekte zandstranden. Beleef leuke activiteiten zoals wijnproeverijen, de kalkstenengrotten bezoeken en walvissen spotten.

  Op bezoek bij de Masai - Tanzania

  Het bekendste volk van Oost Afrika is de kleurrijke nomadenstam Masai. Door de prachtige rode doeken zijn de Masai altijd snel herkenbaar! Het gebied ten westen van Arusha richting de Serengeti is van oudsher Masai land. Je vindt er nog steeds veel traditionele Masai boma’s, kleine dorpjes. Tijdens dit 2-daagse programma reis je samen met een Engelssprekende gids naar het Masai dorp in het Monduli district.

  Zuid Afrika compleet - Zuid Afrika, Lesotho & Swaziland

  Deze complete rondreis laat je in 3 weken tijd alle hoogtepunten van Zuid Afrika zien. Je reis begint in het bekende Kruger Park. Vervolgens ga je zuidwaards via Swaziland, bezoek je het oudste park van Zuid Afrika Hluhluwe Infolozi en gaat via Durban naar koninkrijk Lesotho. Je reist door de indrukwekkende Drakensbergen naar de friendly city Port Elizabeth en ziet het Addo Elephant Park.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over de reismogelijkheden in Afrika?

  Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en dan helpen we je graag verder!

  Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates!

  © 2019 Het Andere Reizen